и оваа година семос едукација доделува

90 СТИПЕНДИИ за
најбараните IT професии

аплицирај за стипендија и учи според официјалните
програми
на најпознатите светски IT брендови
Заедно со нашите партнери > најреномираните светски IT брендови

зошто да аплицираш?

Најдоброто е што НЕМА ТЕСТИРАЊЕ за стипендијата. Едноставно аплицираш и веќе си на добар пат кон
успешна кариера.

официјална обука

Ќе изучуваш официјална програма издадена од нашите партнери > најреномираните светски брендови (Microsoft, ISTQB, Adobe, Autodesk, Python, EC Council, Cisco). Обуката ќе ја одржуваат сертифицирани тренери и инструктори. Ќе следиш официјални курсеви со вклучена официјална литература, лабови и сертификати.

даваме стипендии

Оваа понуда важи само еднаш во годината и се одвива во текот на летото. Стипендиите се одобрени за овој период од годината од страна на Семос едукација и нашите партнери. За секоја програма се обезбедени по 10 стипендии.

менторска програма

Ќе работиш на реален проект под менторство на експерти од областа и ќе имаш можност да го употребиш сето стекнатото знаење. Најдобрите слушатели ќе добијат можност за пракса, стекнување на искуство и вработување преку нашиот Кариерен Центар.

3000+ слушатели
10+ години
50+ компании ментори
100+ проекти
80% кариерен развој

стипендии за официјални летни МЕНТОРСКИ ПРОГРАМИ. САМО СЕГА.

10 Стипендии за Data Analyst by Microsoft програма аплицирај
10 Стипендии за Web Developer by Microsoft програма аплицирај
10 Стипендии за Software Tester by ISTQB (ISQI) програма аплицирај
10 Стипендии за Andorid Developer програма аплицирај
10 Стипендии за Linux Administrator програма аплицирај
10 Стипендии за Cisco & CND Netword Defender by EC Council програма аплицирај
10 Стипендии за Python backend web developer with Django framework програма аплицирај
10 Стипендии за BIM технологии by Autodesk програма аплицирај
10 Стипендии за Social Media Designer by Adobe програма аплицирај

што добиваш?

Добиваш понуда, стипендии, услови и цени кои важат еднаш годишно

Учиш курсеви со вклучена официјална литература, лабови и сертификати

Ќе работиш на реални проекти

Ќе те водат сертифицирани тренери со долгогодишно искуство

Добиваш можност за пракса или вработување во познати компании

Влегуваш во Кариерниот Центар на Семос Едукација

Обуката можеш да ја следиш целосно online од каде сакаш

како да аплицирам?

1

Одбери програма, и пополни ја апликацијата со твоите податоци

2

Ќе добиеш веднаш информација на емаил и информативен разговор

3

Твојата нова официјална кариера може да започне!

успешни приказни

Медиумски подржувачи

Успешни партнерства