Стипендии за официјална летна менторска програма за Data Analyst by Microsoft

10 делумни стипендии во вредност од 475€ за официјална летна менторска програма за Data Analyst by Microsoft

БИДИ ОРИГИНАЛЕН!

Добиј официјален Microsoft сертификат!

Обуката во Microsoft летната менторска програма е интензивна и се одвива забрзано во само 3 месеци. Искористи ја оваа можност која се нуди само еднаш во годината за добивање на нови знаења и титули, и работа на проекти во со познати компании. Воедно ќе имаш можност овие обуки да ги следиш по повластени цени и да добиеш една од стипендиите.

Microsoft Data Analyst

Почеток: 21.06.2021

Начин на плаќање:

Можност за плаќање до 12 рати со кредитни картички на Стопанска банка АД Скопје без камата или со договор на 6 рати заверен на нотар.

Во 2020 година оваа обука ја посетуваа 397 слушатели.

Способноста правилно да се анализираат податоците, да се разбере резултатот од нивната анализа, како и да се донесат правилни одлуки врз база на направената анализа е критична вештина во денешно време.

Со изучувањето на основите на анализа на податоци, вклучувајќи визуелизација, описна статистика и користење на логиката за пребарување на сетови на податоци, ќе бидеш подготвениш да ги анализираш податоците од кој било облик и од која било индустрија. По завршување на оваа програма, ќе знаеш како да ги анализираш податоците во контекст на различни организации и индустрии и да бидеш оној кој ќе го прикаже резултатот од анализата со што ќе се донесат вистински одлуки.

Со нашата официјална програма стани Microsoft Data Analyst и биди еден од одговорните лица што ќе помогне во донесувањето на правилни одлуки со кои ќе се подобри целокупното работење на вашата компанија. Семос Едукација има статус на Microsoft Gold Partner, а нашите тренери имаат MCT (Microsoft Certified Trainer).

Искористи ги овие обуки за понтамошно развивање на вештините и подготви се за најновата Microsoft Certified: Data Analyst Associate сертификација!

Испит Официјални курсеви Часови
N/A 55232: Writing Analytical Queries for Business Intelligence 24 часа
70-779 20779: Analyzing Data with Excel and Essential Statistics for Data Analysis 32 часа
DA-100 DA-100: Analyzing Data with Microsoft Power BI 40 часа
N/A Практичен проект со ментор 30 часа
N/A Планирање и развој на кариера 9 часа

Цените кои се наведени подолу важат само за оваа конкретна понуда понудена преку Летната менторска програма за Microsoft Data Analyst одобрено од Microsoft.

ЗОШТО ДА АПЛИЦИРАШ ЗА СТИПЕНДИЈА НА ОФИЦИЈАЛНАТА ЛЕТНА ПРОГРАМА?

Повеќе информации: 070/246-146 | irena.ivanovska@semos.com.mk


аплицирај сега