Стипендии за официјална летна менторска програма за Web Developer by Microsoft

САМО 10 делумни стипендии во вредност од 480€ за официјална летна менторска програма за Web Developer by Microsoft

БИДИ ОРИГИНАЛЕН!

Добиј официјален Microsoft сертификат!

Обуката во Microsoft летната менторска програма е интензивна и се одвива забрзано во само 3 месеци. Искористи ја оваа можност која се нуди само еднаш во годината за добивање на нови знаења и титули, и работа на проекти во со познати компании. Воедно ќе имаш можност овие обуки да ги следиш по повластени цени и да добиеш една од стипендиите.

Microsoft Web Developer

Почеток: 21.06.2021

Начин на плаќање:
Можност за плаќање до 12 рати со кредитни картички на Стопанска банка АД Скопје без камата или со договор на 6 рати заверен на нотар.

Microsoft Web Developer е профил кој е подготвен да гради модерни Web апликации со динамички податоци кои ќе ги задоволат тековните критериуми на пазарот, користејќи алатки и технологии на Microsoft.

На оваа официјална програма стекни се со знаења како да изградиш целосна апликација од почеток, која опфаќа презентациски дел (front-end), серверски дел (back-end) користејќи ги следните технологии: HTML5, CSS3, JavaScript, Bootstrap, C#, ASP Core (MVC и Web API).

Со нашата официјална програма стани Microsoft Web Developer и стекни се со вештини и искуства за градење на корпоративни веб апликации.

Семос Едукација има статус на Microsoft Gold Partner, а нашите предавачи имаат MCT (Microsoft Certified Trainer).

Искористи ги овие обуки за понатамошно развивање на вештините.

Официјални курсеви Часови
20480: Programming in HTML5 with JavaScript and CSS3 40 часа
20483: Programming in C# 40 часа
20486: Developing ASP.NET Core MVC Web Applications 40 часа
Практичен проект со ментор 30 часа
Планирање и развој на кариера 9 часа

Цените кои се наведени подолу важат само за оваа конкретна понуда понудена преку Летната менторска програма за Microsoft Web Developer одобрено од Microsoft.


ЗОШТО ДА АПЛИЦИРАШ ЗА СТИПЕНДИЈА НА ОФИЦИЈАЛНАТА ЛЕТНА ПРОГРАМА?

Повеќе информации: 070/246-146 | irena.ivanovska@semos.com.mk


аплицирај сега